Vem är Martin Stenlund?

Hej Martin! Nu har jobbat på Archus Development i snart fyra månader. Hur går det?
Jättebra! Tror jag?:) Det känns verkligen som jag har hittat rätt. Många inspirerande och kunniga kollegor att arbeta tillsammans med. 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund.
Jag är en 32-årig snart tvåbarnspappa, beräknat 1a mars. Har alltid älskat utmaningar och tävlingar och har spenderat mycket tid till just det. Som ung genom judo på internationell nivå och som äldre genom skid-expeditioner. Jag kommer närmast från restaurang/retailvärlden men har alltid haft ett stort intresse för stadsbyggnad och arkitektur. Jag har genom åren startat och sålt ett gäng verksamheter och ligger nu kvar som passiv delägare i Subway-restaurangerna i Västerås.

Vad var det som lockade med Archus?
Bredden. Kul att vara på en koncern som är med från de allra tidigaste idéerna till färdig produkt. Jag har också genom åren hört mycket gott om Archus som arbetsplats vilket verkligen har visat sig stämma!

Vad är din roll på Archus Development.
Hämta kaffe, köpa bullar och en hel del affärsutveckling. 

Vad hoppas du att kunna tillföra Development?  
I och med min bakgrund från en annan bransch hoppas jag kunna tillföra en ny infallsvinkel på stadsbyggnadens möjligheter och utmaningar. Kanske utmana gällande idéer?

Vem är Martin Stenlund?

Hej Martin! Nu har jobbat på Archus Development i snart fyra månader. Hur går det?
Jättebra! Tror jag?:) Det känns verkligen som jag har hittat rätt. Många inspirerande och kunniga kollegor att arbeta tillsammans med. 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund.
Jag är en 32-årig snart tvåbarnspappa, beräknat 1a mars. Har alltid älskat utmaningar och tävlingar och har spenderat mycket tid till just det. Som ung genom judo på internationell nivå och som äldre genom skid-expeditioner. Jag kommer närmast från restaurang/retailvärlden men har alltid haft ett stort intresse för stadsbyggnad och arkitektur. Jag har genom åren startat och sålt ett gäng verksamheter och ligger nu kvar som passiv delägare i Subway-restaurangerna i Västerås.

Vad var det som lockade med Archus?
Bredden. Kul att vara på en koncern som är med från de allra tidigaste idéerna till färdig produkt. Jag har också genom åren hört mycket gott om Archus som arbetsplats vilket verkligen har visat sig stämma!

Vad är din roll på Archus Development.
Hämta kaffe, köpa bullar och en hel del affärsutveckling. 

Vad hoppas du att kunna tillföra Development?  
I och med min bakgrund från en annan bransch hoppas jag kunna tillföra en ny infallsvinkel på stadsbyggnadens möjligheter och utmaningar. Kanske utmana gällande idéer?

Dela denna nyhet
Datum

25 juni, 2020

Skribent

Elin Hermansson

Taggar

Medarbetare