Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Bli en del av Archus

Archus har formats av visionära entreprenörer, galna kreatörer, strukturerade projektledare, vassa yrkesmänniskor, kloka klippor och sociala förmågor i en platt och kreativ organisation. Det är, och har alltid varit, viktigt att trivas och utvecklas tillsammans med våra kunder. Under tiden har vi vansinnigt roligt!

En företagskultur vi är stolta över

Vår organisation är platt, snabbfotad och okomplicerad. Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger. Våra team är utformade för våra uppdragsgivares bästa och kompetensen finns både inom företaget och i vårt strategiska nätverk.

Vi är ett organiskt växande företag som utvecklar en egen entreprenörsdriven kultur. Målsättningen är att ge våra medarbetare en bra möjlighet till karriärutveckling där de kan utvecklas i sin profession. Både som ledare och som partners inom våra olika verksamheter. Genom att ta vara på varje medarbetares kunskap, intresse och potential får fler medarbetare möjlighet att ta en aktiv roll på respektive marknad.

Mångfald

Vår utgångspunkt är att mångfald berikar och främjar kreativitet. Hos Archus jobbar därför personer med varierande bakgrund och från 20 olika länder.

Infallsvinklar från andra kulturer och länder är värdefullt för våra kreativa processer. Vi arbetar utifrån svenska byggnormer, men erfarenheter från Irak, Finland, Kanada, Syrien och Mocambique kan föda nya lösningar på dagens utmaningar.

Jämställdhet

Fördelningen mellan kvinnor och män är jämn och hur vi fortsätter bygga en jämställd arbetsplats är hela tiden pågående. Vi har nolltolerans mot kränkande särbehandling och tydliga riktlinjer för hur vi arbetar.

Lediga tjänster och praktikplatser

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Här listar vi alla lediga tjänster och praktikplatser.

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag.

Skicka din ansökan till info@archus.se.

Kontaktpersoner

Kontakta respektive ansvarig för vårt tjänsteområde för mer information.

Arkitektur
Per Ångquist VD

per.angquist@archus.se

Affärsutveckling& Projektledning AB
Michael Larsson VD

michael.larsson@archus.se

Transaktionsrådgivning

Gustav Källén VD

gustav.kallen@archus.se

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.