Jobb och praktik

Jobb och praktik

Som medarbetare hos Archus förväntas du vara nyfiken på framtiden och suga åt dig av intressanta intryck i vardagen. För att hämta inspiration åker vi regelbundet på resor tillsammans både inom och utanför landets gränser.

Karriär

Archus har formats av ett gäng visionära entreprenörer, galna kreatörer, strukturerade projektledare, vassa yrkesmänniskor, kloka klippor och sociala förmågor i en platt och kreativ organisation. Det är, och har alltid varit, viktigt att trivas och utvecklas tillsammans med våra kunder. Under tiden har vi vansinnigt roligt!

Lediga tjänster och praktikplatser

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss. Vi listar alla lediga jobb här. Hittar du inget där som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Skicka in en spontanansökan!

ARKITEKTUR

Erik Bruhn
VD
erik.bruhn@archus.se

DEVELOPMENT

Michael Larsson
VD
michael.larsson@
archusdevelopment.se

PARTNER

Ted Mattsson
VD
ted.mattsson@
archuspartner.se

TRANSAKTION

Gustav Källen
VD
gustav.kallen@archus.se

En företagskultur vi är stolta över

Vår organisation är platt, snabbfotad och okomplicerad. Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger. Våra team är utformade för våra uppdragsgivares bästa och kompetensen finns både inom företaget och i vårt strategiska nätverk.

Vi är ett organiskt växande företag som utvecklar en egen entreprenörsdriven kultur. Målsättningen är att ge våra medarbetare en bra möjlighet till karriärutveckling där de kan utvecklas i sin profession. Både som ledare och som partners inom våra olika verksamheter. Genom att ta vara på varje medarbetares kunskap, intresse och potential får fler medarbetare möjlighet att ta en aktiv roll på respektive marknad.

Mångfald

Vår utgångspunkt är att mångfald berikar och främjar kreativitet. Hos Archus jobbar därför personer med varierande bakgrund och från 20 olika länder.

Infallsvinklar från andra kulturer och länder är värdefullt för våra kreativa processer. Vi arbetar utifrån svenska byggnormer, men erfarenheter från Irak, Finland, Kanada, Syrien och Mocambique kan föda nya lösningar på dagens utmaningar.

Jämställdhet

Fördelningen mellan kvinnor och män är jämn och hur vi fortsätter bygga en jämställd arbetsplats är hela tiden pågående. Vi har nolltolerans mot kränkande särbehandling och tydliga riktlinjer för hur vi arbetar.

.

.

Lediga tjänster och praktikplatser

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Här listar vi alla lediga tjänster och praktikplatser.

.

.

> Archus i Uppsala söker medverkande arkitekt

Att rita morgondagens bostäder, skolor, kontor, shoppingcenter, hotell eller utomhusmiljöer är en del av vår vardag. Liksom att arbeta med tidiga skeden, detaljplaneunderlag, utredningar, projektering, inredning och landskapsdesign. Kort och gott arbetar vi med arkitektur, både utanpå och inuti.

Archus erbjuder en kreativ och utvecklande miljö i en platt organisation som ger stora möjligheter till utveckling. Företagskulturen är entreprenörsdriven, social och flexibel och beslutsvägarna korta.

Vill du vara en del av vårt team?

Nu söker vi medverkande arkitekter till vårt kontor i Uppsala. Archus, som startade för drygt 35 år sedan, har haft kontor i Uppsala sedan 2015 då Johan Vestlund och Magnus Leksell rekryterades för att leda verksamheten inom landskapsarkitektur.

Nyligen tog vi ytterligare ett steg och etablerade även husarkitektur i på orten genom rekryteringen av tre seniora husarkitekter. Då vi har flera uppdrag på väg in behöver nu bli fler.

Kvalifikationer

Vi söker dig, som är en engagerad och driven person, med några års projekteringserfarenhet som medverkande arkitekt. Vi ser gärna att du har god gestaltningsförmåga och är van att jobba med projekt i alla skeden. Att du kan Archicad och gärna är bra orienterad i Adobe Creative Cloud, AutoCAD och naturligtvis övriga kontorsprogramvaror.

Vi tror att du är engagerad, kreativ och utåtriktad med god samarbetsförmåga och hög känsla för service. På vårt kontor värdesätter vi en positiv, prestigelös och avslappnad miljö med nära till skratt. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Vill du veta mer? Kontakta kontorschef i Uppsala Johan Vestlund på 070-847 43 45 eller johan.vestlund@archus.se.

Vi intervjuar löpande så maila din ansökan omgående med senast 30/5-22.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Uppsala

.

.

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Skicka din ansökan till info@archus.se.

Kontakta respektive vd för mer information om våra olika verksamheter.

.

ARKITEKTUR

Erik Bruhn
VD
erik.bruhn@archus.se

DEVELOPMENT

Michael Larsson
VD
michael.larsson@
archus.se

PARTNER

Ted Mattsson
VD
ted.mattsson@
archus.se

TRANSAKTON

Gustav Källén
VD
gustav.kallen@archus.se