Jobb och praktik

Archus erbjuder en kreativ och utvecklande miljö i en platt organisation som ger stora möjligheter till utveckling. Företagskulturen är entreprenörsdriven, social och flexibel och beslutsvägarna korta.

Sedan starten är Archus självägt, vilket innebär att flera medarbetare är delägare bolagen. Det är ett koncept som har visat sig mycket lyckat.

Så är det att jobba hos oss

Som medarbetare hos Archus förväntas du vara nyfiken på framtiden och suga åt dig av intressanta intryck i vardagen. För att hämta inspiration åker vi regelbundet på resor tillsammans både inom och utanför landets gränser.

Archus har flera verksamheter med kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge. Under flikarna Arkitektur, Partner och Development finns mer information om vad respektive verksamhet gör. Eftersom våra arbetsgrupper ofta består av medarbetare från flera städer, är våra kontor lokaliserade nära städernas resecenter. Allt för att underlätta ett miljövänligt resande och skapa tillgänglighet.

Att arbeta hos Archus innebär att alltid ha kundens bästa för ögonen. Vi utmanar ständigt oss själva att tänka ett steg längre och är ofta en aktiv del i kundernas affärs- och projektutveckling.

Ett av Archus kännetecken är viljan att ha kul tillsammans. Vi gillar festlig guldkant på tillvaron och bjuder gärna in både medarbetare och kunder till festligheter. Ytterligare ett exempel på det är Archus Kultur- och idrottsförening där alla anställda kan komma med förslag på aktiviteter. Bland KIF:s genomförda aktiviteter finns till exempel vinprovning, gokart, klättring, flera motionslopp och skateboardåkning.

Mer om Archus kan du läsa i jubileumsboken, som togs fram till Archus 30-årsjubileum 2016.