Jobb och praktik

Jobb och praktik

Som medarbetare hos Archus förväntas du vara nyfiken på framtiden och suga åt dig av intressanta intryck i vardagen. För att hämta inspiration åker vi regelbundet på resor tillsammans både inom och utanför landets gränser.

Karriär

Archus har formats av ett gäng visionära entreprenörer, galna kreatörer, strukturerade projektledare, vassa yrkesmänniskor, kloka klippor och sociala förmågor i en platt och kreativ organisation. Det är, och har alltid varit, viktigt att trivas och utvecklas tillsammans med våra kunder. Under tiden har vi vansinnigt roligt!

Lediga tjänster och praktikplatser

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss. Vi listar alla lediga jobb här. Hittar du inget där som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Skicka in en spontanansökan!

ARKITEKTUR

Erik Bruhn
VD
erik.bruhn@archus.se

DEVELOPMENT

Michael Larsson
VD
michael.larsson@
archusdevelopment.se

PARTNER

Ted Mattsson
VD
ted.mattsson@
archuspartner.se

TRANSAKTION

Gustav Källen
VD
gustav.kallen@archus.se

En företagskultur vi är stolta över

Vår organisation är platt, snabbfotad och okomplicerad. Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger. Våra team är utformade för våra uppdragsgivares bästa och kompetensen finns både inom företaget och i vårt strategiska nätverk.

Vi är ett organiskt växande företag som utvecklar en egen entreprenörsdriven kultur. Målsättningen är att ge våra medarbetare en bra möjlighet till karriärutveckling där de kan utvecklas i sin profession. Både som ledare och som partners inom våra olika verksamheter. Genom att ta vara på varje medarbetares kunskap, intresse och potential får fler medarbetare möjlighet att ta en aktiv roll på respektive marknad.

Mångfald

Vår utgångspunkt är att mångfald berikar och främjar kreativitet. Hos Archus jobbar därför personer med varierande bakgrund och från 20 olika länder.

Infallsvinklar från andra kulturer och länder är värdefullt för våra kreativa processer. Vi arbetar utifrån svenska byggnormer, men erfarenheter från Irak, Finland, Kanada, Syrien och Mocambique kan föda nya lösningar på dagens utmaningar.

Jämställdhet

Fördelningen mellan kvinnor och män är jämn och hur vi fortsätter bygga en jämställd arbetsplats är hela tiden pågående. Vi har nolltolerans mot kränkande särbehandling och tydliga riktlinjer för hur vi arbetar.

.

.

Lediga tjänster och praktikplatser

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss! Här listar vi alla lediga tjänster och praktikplatser.

.

.

> Archus i Syd söker flera nya medarbetare

Att rita morgondagens bostäder, skolor, kontor, shoppingcenter, hotell eller utomhusmiljöer är en del av vår vardag. Liksom att arbeta med tidiga skeden, detaljplaneunderlag, utredningar, projektering, inredning och landskapsdesign. Kort och gott arbetar vi med arkitektur, både utanpå och inuti.

Archus har funnits sedan drygt 35 år och består idag av cirka 110 medarbetare. Vi erbjuder en kreativ och utvecklande miljö i en platt organisation som ger stora möjligheter till utveckling. Företagskulturen är entreprenörsdriven, social och flexibel och beslutsvägarna korta.

Vill du vara en del av vår etablering i Östergötland och Skåne? Nu söker vi fler nya medarbetare:

> Ansvarig arkitekt: Vi ser gärna att du tidigare arbetat i rollen som handläggande arkitekt och har minst fem års projekteringserfarenhet. Vi ser vidare att du har god gestaltningsförmåga och är van att jobba med projekt i alla skeden.

> Handläggande arkitekt: Vi ser gärna att du tidigare arbetat i rollen som medverkande arkitekt och har minst tre års projekteringserfarenhet. Vi ser vidare att du har god gestaltningsförmåga och är van att jobba med projekt i alla skeden.

> Byggnadsingenjör: Vi ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande att du har arbetat med beskrivningar och färdigprojektering av handlingar för utförandeentreprenad.

Vi söker dig som är innovativ, utåtriktad, nytänkande och idéstark. Hos oss värdesätter vi en positiv, prestigelös och avslappnad miljö med nära till skratt. Att ge en god service till våra kunder och att stötta våra kollegor ser vi som en självklarhet.

Vill du veta mer?

Kontakta Julia Svärd på 0702-32 78 69 alt. julia.svard@archus.se.

Vi intervjuar löpande så maila din ansökan omgående men senast 30 september.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Enligt överenskommelse


> Archus söker projektledare inom anläggning

Brinner du för att skapa nya affärsmöjligheter och motiveras av att ha en samordnande roll? Just nu söker Archus en erfaren projektledare inom anläggning som vill vara med och utveckla vår organisation.

Vad vi gör

På Archus Partner arbetar vi allt ifrån projektutveckling till att genomföra hela projekt. Vi levererar tjänster inom ett flertal segment såsom samhällsfastigheter, bostäder, kommersiella lokaler och industri.

Att arbeta som projektledare på Archus innebär att arbeta med varierande projekt, både i storlek och i karaktär. Rollens ansvarsområden varierar beroende på vad våra beställare efterfrågar. På Archus har vi alltid ha kundens bästa för ögonen. Vi utmanar ständigt oss själva att tänka ett steg längre och är ofta en aktiv del i kundernas affärs- och projektutveckling.

Vi söker dig som

  • är civilingenjör, högskoleingenjör alternativt yrkesutbildad.
  • har bred branscherfarenhet inom anläggningsprojekt, gärna i rollen som byggledare, projektledare, uppdragsansvarig eller motsvarande.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av konsultverksamhet.

Om du gillar att arbeta i varierande projekt i olika projektorganisationer och kulturer kommer du att trivas hos oss. På Archus i Västerås är vi idag cirka 50 kollegor, varav 10 arbetar på Archus Partner.

Vill du vara en del av vårt lag? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 oktober. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Placeringsort: Västerås

Frågor om tjänsten besvaras av:

Mikael Andersson, projektchef, 072–856 22 02

Skicka din ansökan till mikael.andersson@archus.se. Märk ditt mail med ”Projektledare inom anläggning”.

.

.

Spontanansökan

Hittar du ingen tjänst som passar dig är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

Skicka din ansökan till info@archus.se.

Kontakta respektive vd för mer information om våra olika verksamheter.

.

ARKITEKTUR

Erik Bruhn
VD
erik.bruhn@
archus.se

DEVELOPMENT

Michael Larsson
VD
michael.larsson@
archus.se

PARTNER

Ted Mattsson
VD
ted.mattsson@
archus.se

TRANSAKTON

Gustav Källén
VD
gustav.kallen@
archus.se

ARCHUS SYD

Cecilia Aldén
VD
cecilia.alden@
archus.se