Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Färdigställandet av Örebro Entré

Med samlad kompetens fortsätter Archus att utveckla området kring resecentrum i centrala Örebro genom att förvandla den tidigare postterminalen med över 12 000 kvadratmeter till nya kontorsplatser. Strategiska kontorslägen i en byggnad som kommer att göra Örebro Entré komplett.

Utformat med arkitektur, genomförs med projektledning

Från startgroparna har Archus varit med och tagit fram både bygglovshandlingar och den nya utformningen. Utomhusmiljön är genomtänkt utformad av Archus landskapsarkitekter för att samspela med kringliggande miljö. Illustratörer har också varit med och tagit fram illustrationsbilder som är framtagna på projektet. Efter att byggnadens uttryck beslutats har Archus gått in med projektledarkompetens för att ta projektet vidare.

En byggnad redo att möta framtiden

Huset blir fem våningar högt med takterrass och möjliggör många kvadratmeter yta för olika kontorsgäster med närhet till centrum och resecentrum. Projektet är pågående där målet för resultatet är att få en hållbar byggnad som är redo att se framtidens ljus där den kan möta dess utveckling. När byggnaden är färdigställd kommer Örebro Entré att bli komplett och stadens utvecklingsområde kommer att sammansmälta.

Örebro Entré

Tjänster
Projekt- och byggledning
Uppdragsgivare
Corem
Ort
Örebro
Status
Pågående
Hållbarhet
Miljöbyggnad Silver

Team

Porträttbild av Mikael Andersson, projektchef på Archus

Mikael Andersson

Projektchef

Bilder

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.