Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Vallaskolan nominerad till ”Årets skol- och förskolebyggnad 2021 – rösta här!

För andra året i rad utser Nohrcon "Årets skol- och förskolebyggnad". Runt om i landet pågår flera spännande nybyggnationer och renoveringar och med utnämningen ”Årets skol- och förskolebyggnad 2021” vill Nohrcon uppmärksamma de som har gjort ett fantastiskt bra jobb, så att de kan inspirera andra.
En jury bestående av experter inom området har valt ut fem projekt som är med och tävlar om titeln och Vallaskolan i Sala, ritad av Archus, är en av dem.

Rösta på Vallaskolan genom att fylla i formuläret här ->>

Om Vallaskolan

Vallaskolan har utformats med traditionellt hållbara material och en modern planlösning. Ett projekt som inte bara är byggt på massiva material utan även på delaktighet och en gemensam målbild.

Skolan blir aktivitetsbaserad och istället för att arbeta traditionellt med en klass i ett klassrum består skolan av hemvister för 65–70 elever och tillhörande personalteam. I hemvisten finns rum med olika karaktär och storlek. Detta ger möjlighet att anpassa undervisningen till olika inlärningssituationer och varierande gruppstorlekar, men även till individuella behov.

Läs mer om Vallaskolan här ->>

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.