Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Nu sänker vi ner vår kompetens inom 3D-projektering!

Ja, du läste rätt! Nu har Archus även kompetens inom 3D-projektering på marksidan. Det innebär att våra landskapsarkitekter illustrativt kan visa byggnader, tomter och omgivningar. Där samspelet mellan hus och mark kan upplevas i Twinmotion-visning, bilder eller videos. Allt i en gemensam integrerad Revit-modell. 

Det innebär att en tydlig bild av slutresultatet visas och att kollisionskontroller kan göras, vilket gör att eventuella kollisioner kan upptäckas och rättas till redan i ritningsstadiet. Med andra ord sparar vi både tid och pengar för Archus uppdragsgivare och inte minst - förbättrar kvaliteten! 

Vi vill rikta ett tack  
Till vår samarbetspartner Insikt, https://www.insiktsverige.se/om-oss.php. Via dem får vi tips och råd om det senaste inom digital utveckling för mark och landskapsarkitektur. Vi kan skräddarsy vår metodik och mata in information i våra modeller som bidrar genom alla skeden, från tidiga skisser till förvaltning. Med hjälp av den digitala tekniken blir Archus ännu vassare på samordning, visualisering och kvalitetssäkring.  

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.