Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Louise Tiderman ny CFO på Archus

Archus har rekryterat Louise Tiderman till CFO. Hon har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från bostadsutvecklaren Bonava där hon hade rollen som koncernövergripande businesscontroller med ansvar för den tyska, svenska och norska verksamheten. Dessförinnan har hon varit hos bland annat bostadsutvecklaren Oscar Properties och fastighetsbolaget bakom Friends Arena. Louise Tiderman har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.

- Louise är en strategisk viktig rekrytering för Archus, som befinner sig i stark tillväxt och expansion. Louise är en van och trygg ledare med gedigen erfarenhet från branschen. Louise har kompetens inom både ekonomi, finans och affärsuppföljning och är van vid att arbeta med utvecklingsfrågor. Jag ser fram emot ett nära samarbete med Louise, säger Gustav Källén, koncernchef på Archus.

- Jag är glad och inspirerad av det förtroendet jag har fått och ser fram emot att ta mig an den nya rollen. Jag drivs av att skapa värde och jag ser fram mot att lära känna bolaget och dess medarbetare och tillsammans fortsätta Archus spännande utvecklingsresa, säger Louise Tiderman.

Genom rekryteringen stärker Archus sin ekonomi- och finansavdelning för att fortsätta utveckla arbetet med långsiktig lönsamhet och klok tillväxt. Louise anslöt till Archus under augusti 2022 och ingår i Archus koncernledning.

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.