Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Kista innovations park

Vi på Archus har på uppdrag av Kista Limitless AB, som ägs av de fem största fastighetsägarna i Kista, varit ansvariga över platsutvecklingen i Kista under ett par år. Vi har varit delaktiga i att driva fram processen med att etablera - Kista Innovation Park. En unik plats i hjärtat av Kista, skapad genom återbruk av material och med fokus på hållbarhet och innovation.

Genom att använda återbrukade containers och interiör byggd av återvunnet trä och spillvirke har vi skapat en levande och inkluderande miljö där människor kan mötas, äta, skapa och njuta av aktiviteter. Kista Innovation Park är en plats för alla, ägd av alla, där vi kan inspireras, visa upp innovationer och ha kul tillsammans.

Vi tror att återbruket av material är en viktig del av att skapa en hållbar utveckling och vi är stolta över att vara en del av denna process. Genom att samarbeta via Kista Limitless med Vasakronan och Ericsson har vi lyckats skapa en unik mötesplats som visar upp Kista som en innovationsstadsdel.

Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Kista Innovation Park och skapa en plats där människor kan mötas, skapa gemenskap och njuta av allt som stadsdelen har att erbjuda.

Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en mer hållbar och inkluderande värld. Vi hoppas att ni kommer och besöker Kista Innovation Park för att uppleva allt det har att erbjuda. I år kommer en ny aktör vid namn, Sustainaboule, öppna i Kista innovation park. De kommer erbjuda en matupplevelse med fokus på den hållbara råvaran. Där de inlett ett samarbete med Ericsson Labs genom odling i deras ena container med fokus urban hydroponisk växande testbädd som genererar dataanalys.

Om Archus

Archus startade 1986 i Västerås som ett nytänkande arkitektföretag med ambitionen att förändra morgondagens samhälle. Vi är genuint intresserade av samhällsutveckling och levererar hållbara lösningar som går att förverkliga. Idag är Archuskoncernen en rådgivare som tar idé till genomförande och består av kompetenser inom Arkitektur, Fastighetsutveckling, Projektledning och Transaktionsrådgivning. Vi över 100 medarbetare fördelade på fem kontor i Västerås, Stockholm, Uppsala, Linköping och Borlänge men med projekt över hela landet.

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.