Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Archus i Uppsala söker medverkande arkitekt

Att rita morgondagens bostäder, skolor, kontor, shoppingcenter, hotell eller utomhusmiljöer är en del av vår vardag. Liksom att arbeta med tidiga skeden, detaljplaneunderlag, utredningar, projektering, inredning och landskapsdesign. Kort och gott arbetar vi med arkitektur, både utanpå och inuti.

Archus erbjuder en kreativ och utvecklande miljö i en platt organisation som ger stora möjligheter till utveckling. Företagskulturen är entreprenörsdriven, social och flexibel och beslutsvägarna korta.

Vill du vara en del av vårt team?

Nu söker vi medverkande arkitekter till vårt kontor i Uppsala. Archus, som startade för drygt 35 år sedan, har haft kontor i Uppsala sedan 2015 då Johan Vestlund och Magnus Leksell rekryterades för att leda verksamheten inom landskapsarkitektur.

Nyligen tog vi ytterligare ett steg och etablerade även husarkitektur i på orten genom rekryteringen av tre seniora husarkitekter. Då vi har flera uppdrag på väg in behöver nu bli fler.

Kvalifikationer

Vi söker dig, som är en engagerad och driven person, med några års projekteringserfarenhet som medverkande arkitekt. Vi ser gärna att du har god gestaltningsförmåga och är van att jobba med projekt i alla skeden. Att du kan Archicad och gärna är bra orienterad i Adobe Creative Cloud, AutoCAD och naturligtvis övriga kontorsprogramvaror.

Vi tror att du är engagerad, kreativ och utåtriktad med god samarbetsförmåga och hög känsla för service. På vårt kontor värdesätter vi en positiv, prestigelös och avslappnad miljö med nära till skratt. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Vill du veta mer? 

Kontakta kontorschef i Uppsala Johan Vestlund på 070-847 43 45 eller johan.vestlund@archus.se.

Vi intervjuar löpande så maila din ansökan omgående med senast 30/5-22.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ort: Uppsala

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.