Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Archus expanderar med nytt kontor i Dalarna

Mälardalsbaserade Archus flyttar till ett nytt regionkontor i Borlänge och anställer samtidigt Johan Roos som partner och uppdragsansvarig arkitekt med ansvar för komplexa bostads- och stadsutvecklingsprojekt i alla skeden.

Hemvändaren Johan Roos ansluter Archus i Dalarna i samband med flytten till nya lokaler i CoSpace, en cowokingshub i centrala Borlänge. Dalaregionen är en stark marknad med hög efterfrågan av arkitekturtjänster. Archus har flera projekt och avtal i regionen, främst inom affärsutveckling och projektledning, och har länge lockats av att etablera även arkitektur på orten.

Som ett led i expanderingen har Archus rekryterat Johan Roos som närmast kommer från Ettelva Arkitekter där han varit partner och ansvarig inom affärsområdet Bostad. I Johan får Archus en erfaren kollega med stor lokalkännedom då han är uppvuxen i Dalarna.

-Johan blir en förstärkning för oss i Dalarna och med sin kompetens och stora kontaktnät en viktig aktör även på våra andra etableringsorter, säger Erik Bruhn, VD för Archus arkitektur.

-Vi tror på att erbjuda helhetslösningar till våra kunder. Att ha projektledning, affärsutveckling i tidiga skeden, arkitektur och landskap inom samma väggar ger både större träffsäkerhet och snabbare leveranser, säger Åsa Svedjetun affärsutvecklingsansvarig för Archus i Dalarna.

Det nya kontoret är inflyttningsklart i juni och det finns planer på att rekrytera både fler arkitekter och affärsutvecklare efter sommaren.

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.