Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

Nyheter

Archus Arkitektur rekryterar Sander Schuur föratt leda utveckling inom ´computational design´

I en tid där behovet av arkitektur aldrig varit större, ansluter Sander Schuur till Archus för att stärka företagets kompetens inom parametrisk och generativ design.

Sander har lång erfarenhet som arkitekt, med ett särskilt fokus på parametrisk design och tidiga skeden, i Sverige såväl som internationellt. Han har bland annat varit verksam vid Asymptote Architecture i New York, UNStudio i Amsterdam, White Arkitekter och Belatchew i Stockholm. Vid sidan av detta har han också grundat STHLMNYC och medgrundat HOMR Technology. ”Med fokus på att lösa återkommande utmaningar, snarare än att skapa komplexa former, kommer hans expertis att vara en byggsten för vår förmåga att utveckla hållbara och teknologiskt drivna arkitekturlösningar”, säger Per Ångquist, VD för Archus Arkitektur. Sander har under de senaste åren drivit egen verksamhet och tillträdde sin nya roll i början av april. ”Samhällsbyggandet är under förändring. Det kräver nya designmetoder och processer. Computational design är en nyckel till att säkerställa effektivitet, hållbarhet och arkitektonisk kvalitet. Archus breda tjänsteerbjudande, och kapacitet att genomföra projekt är imponerande och jag ser framemot att bidra i nyskapande tillsammans med teamet på Archus.”, säger Sander Schuur.

Om Archus

Archus startade 1986 i Västerås som ett nytänkande arkitektföretag med ambitionen att förändra morgondagens samhälle. Vi är genuint intresserade av samhällsutveckling och levererar hållbara lösningar som går att förverkliga. Idag är Archuskoncernen en rådgivare som tar idé till genomförande och består av kompetenser inom Arkitektur, Fastighetsutveckling, Projektledning och Transaktionsrådgivning. Vi över 100 medarbetare fördelade på fem kontor i Västerås, Stockholm, Uppsala, Linköping och Borlänge men med projekt över hela landet.

Sök på archus.se

Hitta det du söker på vår webbplats eller använd genvägarna längre ned.