Utsikten över hamnen stod i fokus när det gamla Q-märkta tullhuset i tegel skulle få en tillbyggnad i form av en modern restaurang. Tillbyggnaden skulle vara en funktionell, fungera i den speciella miljön och gillas av både grannar och kommun. Lösningen blev en modern glastillbyggnad i form av en stor kub som erbjuder restaurangbesökarna en vidunderlig utsikt över Västerås hamninlopp året om.

    K9

    Utsikten över hamnen stod i fokus när det gamla Q-märkta tullhuset i tegel skulle få en tillbyggnad i form av en modern restaurang. Tillbyggnaden skulle vara en funktionell, fungera i den speciella miljön och gillas av både grannar och kommun. Lösningen blev en modern glastillbyggnad i form av en stor kub som erbjuder restaurangbesökarna en vidunderlig utsikt över Västerås hamninlopp året om.

    Uppdragsgivare: P Å Fastigheter i Västerås AB

    DELA
    Share