Intervju: Lär känna Åsa Blomsterhage?

Intervju: Lär känna Åsa Blomsterhage?

Hej Åsa! Nu har du varit på Archus i ett halvår. Har du ångrat dig än?
– Jag trivs jättebra på företaget. Archus har förutom bred och hög kompetens en väldigt trevlig medarbetarskara, en kombination som jag hittills inte hittat någon annanstans i Västerås. Jag gillar också att det mesta är väldigt lösningsfokuserat och lättframkomligt.

Berätta lite om din bakgrund.
– Jag är uppvuxen i Sandviken men flyttade hemifrån när jag började på gymnasiet i Västerås. Sedan pluggat i Luleå och gjort 10 år i olika roller på JM i Stockholm innan vi köpte drömhuset på landet utanför Västerås. Så nu bor jag med man och två (snart tre) barn i en gammal smedja från slutet av 1800-talet som aldrig gör oss sysslolösa…

Vad är din roll på Archus Patner?
– Jag arbetar som projektutvecklare. Under min tid på Partner så här långt har jag stöttat olika fastighetsägare i Kopparlunden under detaljplaneprocessen med utformningen av deras fastigheter. Jag har också hjälpt Staden med att granska kommande planområden för att få dessa mer genomförbara och attraktiva för blivande fastighetsägare. Nu arbetar jag också som projektledare för den första bostadsetappen i Gångaren 13 med allt från programprojektering till BRF-ekonomi och planering.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
– Det roligaste med mitt jobb är nog variationen i uppdragen och att få nyttja Archus breda kompetens för att kunna presentera och genomföra skarpa förslag för våra beställare.

Vad kommer vi kunna se mer av från Archus Partner framöver?
– Vi fortsätter att dra in roliga komplexa uppdrag som troligen kan innebära ytterligare samarbete mellan dotterbolagen

Intervju: Lär känna Åsa Blomsterhage?

Hej Åsa! Nu har du varit på Archus i ett halvår. Har du ångrat dig än?
– Jag trivs jättebra på företaget. Archus har förutom bred och hög kompetens en väldigt trevlig medarbetarskara, en kombination som jag hittills inte hittat någon annanstans i Västerås. Jag gillar också att det mesta är väldigt lösningsfokuserat och lättframkomligt.

Berätta lite om din bakgrund.
– Jag är uppvuxen i Sandviken men flyttade hemifrån när jag började på gymnasiet i Västerås. Sedan pluggat i Luleå och gjort 10 år i olika roller på JM i Stockholm innan vi köpte drömhuset på landet utanför Västerås. Så nu bor jag med man och två (snart tre) barn i en gammal smedja från slutet av 1800-talet som aldrig gör oss sysslolösa…

Vad är din roll på Archus Patner?
– Jag arbetar som projektutvecklare. Under min tid på Partner så här långt har jag stöttat olika fastighetsägare i Kopparlunden under detaljplaneprocessen med utformningen av deras fastigheter. Jag har också hjälpt Staden med att granska kommande planområden för att få dessa mer genomförbara och attraktiva för blivande fastighetsägare. Nu arbetar jag också som projektledare för den första bostadsetappen i Gångaren 13 med allt från programprojektering till BRF-ekonomi och planering.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
– Det roligaste med mitt jobb är nog variationen i uppdragen och att få nyttja Archus breda kompetens för att kunna presentera och genomföra skarpa förslag för våra beställare.

Vad kommer vi kunna se mer av från Archus Partner framöver?
– Vi fortsätter att dra in roliga komplexa uppdrag som troligen kan innebära ytterligare samarbete mellan dotterbolagen

Dela denna nyhet
Datum

25 juni, 2020

Skribent

Elin Hermansson

Taggar

Medarbetare