Archus Development förstärker i Stockholm

Den 1 februari förstärker Jörgen Modig Archus Developments Stockholmskontor. Jörgen har lång erfarenhet inom affärsutveckling och är utbildad lantmätare med civilingenjörsexamen från KTH.

–          Rekryteringen av Jörgen blir en bra start på vår utökning av verksamheten i Stockholm, som växer mycket snabbt, säger Michael Larsson, VD för Archus Development.

Jörgen Modig har bland annat arbetat som projektledare på gatu- och fastighetskontoret i Stockholms stad, som affärsutvecklare inom JM-koncernen på Borätt/Seniorgården och som regionchef och affärsutvecklingschef på Wästbygg Projektutveckling. Han är 47 år och bor i Stockholm.

–          Jag ser fram emot att bli en del av Archus Development. Det är ett intressant bolag, som redan åstadkommit mycket. Det ska bli både roligt och spännande att tillsammans med mina nya kollegor bidra till bolagets framtida utveckling i Stockholmsregionen, säger Jörgen Modig.

Sedan Archus Development startades för snart sex år sedan i Västerås har företaget vuxit stadigt och har nu uppdrag över hela landet. På senare år har verksamheten i Stockholm ökat markant. Jörgen Modig är därför ett efterlängtat tillskott i både befintliga och kommande projekt.

DELA
Share