Archus Partner expanderar

Archus Partner fick en rivstart när bolaget etablerades för 2,5 år sedan. Sedan dess har personalstyrkan fördubblats och utökas nu ytterligare med två nya medarbetare; Fanny Forsell och Daniel Marjamaa, som båda har anställts som projektledare.

–          Vi är mycket glada att kunna välkomna Fanny och Daniel till vårt team av erfarna och noggranna projektledare och hoppas att de ska trivas hos oss, säger Mikael Andersson hos Archus Partner.

Daniel Marjamaa kommer närmast från en anställning som projektledare hos Reiglers och började hos Archus Partner i november.
Fanny Forsell kommer från en anställning hos ByggingenjörsByrån Norden AB och har tidigare arbetat på Kadesjös Ingenjörs Byrå i Västerås. Hon börjar hos Archus Partner efter julhelgerna, den 7 januari.

Både Daniel och Fanny kommer i första hand att förstärka Archus Partners projektteam under Mikael Andersson.

Archus Partner agerar som fristående byggherreombud och gör allt ifrån rådgivning till att genomföra hela projekt och ta ansvar för att projektet blir korrekt utfört. Partner levererar tjänster inom segment som bostadsutveckling, kommersiella lokaler och industri.

DELA
Share