Development söker affärsutvecklare

Vill du jobba med affärerna bakom samhällsbyggandet, från idé via affärsstrategier, finansiering till färdig byggrätt? Just nu söker Archus Development en senior affärsutvecklare som gillar att driva affärer, ta fram utredningar, förhandla och genomföra stora affärer på uppdrag av kunder.

Archus Development är ett affärsutvecklingsbolag i bygg- och fastighetsbranschen. Vi arbetar med affärs- och fastighetsutveckling för nya projektidéer, befintliga fastigheter och som rådgivare till kommuner, landsting och privata bolag.
Vi driver affärer för uppdragsgivare, formar långsiktiga och lönsamma strategier, tar fram utredningar, investeringskalkyler, förhandlar fastighetsaffärer och genomför stora affärer. Vi har också uppdrag som övergripande projektledare i stora stadsutvecklingsprojekt, exempelvis när ett industriområde ska utvecklas med nya byggrätter eller när en fastighetsaktör vill in på en ny marknad. Hos oss får du arbeta med affärerna bakom det som byggs i samhället idag.

Vi söker nu en affärsutvecklare till Västerås och Stockholm med minst tio års erfarenhet av bygg- och fastighetsmarknaden. Den vi söker har kunskap om kommunala beslutsprocesser, har arbetet med fastighetsutvecklingsprojekt och har ett intresse för affärer. Dessutom finns en djup kunskap och förståelse för ekonomin i projektens olika skeden.

Vi vill att du har en högskoleutbildning, helst inom bygg och fastighet.
Du är social, driven, engagerad, självgående, trygg och har affärssinne.
Hos oss blir du del av ett trimmat, kompetent team som arbetar målinriktat.

Låter det intressant?
Maila CV och brev till michael.larsson@archusdevelopment.se.

 

DELA
Share