Development firar 5 år och fortsätter att satsa

I dagarna är det fem år sedan Michael Larsson och Archus startade Archus Development och en ny era inom Archus startades.

          Vi trodde på affärsidén, men räknade inte med att behovet av affärsutvecklingstjänster inom fastighetsbranschen var så stort och att vi skulle växa så snabbt, säger Michael Larsson, VD för Archus Development.

Idag finns kunderna över hela landet, såväl i offentlig som privat sektor och spänner över en rad olika områden som alla innebär att hjälpa kunder att utveckla sina fastighetsbestånd så smart och lönsamt som möjligt. Förutom i Västerås, har Development numera kontor i Stockholm, Uppsala och Borlänge.

          Det vi gör idag överträffar alla tankar jag hade om det här bolaget för fem år sedan. Och jag kan utan att slira på sanningen det minsta, hävda att jag har de bästa kollegorna och de klokaste affärspartners och kunder man kan ha. Tack alla som varit med på resan under dessa fem år och välkommen till framtiden! säger Michael Larsson.

 

 

 

 

 

DELA
Share