Archus Partner expanderar – välkommen Cassandra!

I februari expanderade Archus Partner med ytterligare en medarbetare, Cassandra Tonde. Cassandra är byggingenjör och har bland annat jobbat hos ByggPartner och Peab som entreprenadingenjör, innan hon kom till Archus.

          Jag kom i kontakt med Archus Partner via Mikael Andersson, som jag känner sedan tidigare. Det ska bli roligt att jobba som projektledare! Jag gillar variationen, att leda och driva och se till så att projekten flyter på framåt, säger Cassandra Tonde, som är uppvuxen i Helsingborg, utbildad vid Chalmers i Göteborg och västeråsare sedan 2013.

Fritiden fylls framför allt av familjelivet – med en tvååring i huset är det sällan lugnt varken för Cassandra eller hennes man. Så ofta tillfälle ges, reser familjen till solen. Teneriffa är en favorit!

 

 

 

DELA
Share