Större lokaler och fler medarbetare – Archus fortsätter expandera i Uppsala

I mellandagarna flyttade Archus Uppsalakontor till större lokaler och i januari välkomnas ytterligare två landskapsarkitekter.
– På tre år har vi gått från två personer till elva landskapsarkitekter. Det gör oss till ett av de största landskapsarkitektkontoren i Uppsala, säger Johan Vestlund, kontorschef för Archus Uppsalakontor.

Archus startade 1986 i Västerås och finns idag i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge med ca 70 anställda. Koncernen särskiljer sig genom att kunna leverera helhet – från affärsutveckling till allt inom arkitektur och färdigställande av projekt.

Archus i Uppsala är specialiserade på landskapsarkitektur. Med nyrekryteringarna Rebecca Sjöstrand-Härlin och Andrea Eneroth arbetar totalt elva personer i de nya lokalerna på Dragarbrunnsgatan 49 i centrala Uppsala.

–          Rebecca är landskapsarkitekt och kommer närmast från Swecos stockholmskontor. Andrea har fått sin utbildning i England och jobbade där några år innan hon flyttade tillbaka till Sverige. Hon kommer närmast från Swecos Uppsalakontor och kommer att jobba som uppdragsansvarig landskapsarkitekt hos oss, säger Johan Vestlund.

 

DELA
Share