Archus Development söker affärsutvecklare

Vill du jobba med affärerna bakom samhällsbyggandet, från idé via finansiering till färdig byggrätt? Just nu söker Archus Development fler medarbetare som gillar att driva affärer, ta fram utredningar, förhandla och genomföra stora affärer på uppdrag av kunder.

Archus Development är ett affärsutvecklingsbolag inom fastighetsrådgivning. Vi arbetar med affärsutveckling för att skapa helt nya projektidéer, fastighetsutveckling av befintliga fastigheter och rådgivning till kommuner, landsting och privata bolag. Archus Development driver affärer för uppdragsgivare, tar fram utredningar, investeringskalkyler, förhandlar fastigheter och genomför stora affärer på uppdrag av kunder. Vi har också uppdrag som övergripande projektledare i stora stadsutvecklingsprojekt, exempelvis när ett industriområde ska utvecklas med nya byggrätter. Vi utför även uppdrag när en fastighetsaktör vill in på en ny marknad. Hos oss får du arbeta med affärerna bakom det som byggs i samhället idag, vi går från idé till färdig byggrätt.

Vi söker nu medarbetare för både Stockholmsregionen och Dalarna. Du har erfarenhet av bygg – och fastighetsmarknaden. Du vill arbeta med affärsutveckling i tidiga skeden och har ett genuint intresse för ekonomi. Du har helst kunskap om kommunala beslutsprocesser och har ett intresse för fastigheter och affärer. Du har arbetat med fastighetsutvecklingsprojekt och förstår ekonomin i projektens olika skeden.

Vi vill att du har en högskoleutbildning, helst inom bygg och fastighet.
Du är social, driven, engagerad, självgående, trygg och har affärssinne.

Hos oss får du ett trimmat kompetent team som arbetar målinriktat. Tillsammans driver vi många spännande utvecklingsprojekt och på så sätt skapar vi framtidens samhälle.

Låter det intressant?
Om du är intresserad av att jobba i Stockholmsregionen, mailar du CV och brev till michael.larsson@archusdevelopment.se.

Om du är intresserad av att jobba i Dalarna, mailar du CV och brev till asa.svedjetun@archusdevelopment.se

 

 

DELA
Share