Nya krafter hos Archus i Stockholm

Lagom till hösten förstärktes Archus Stockholmskontor med två nya ansikten; Per-Lennart Jansson och Emma Jenkins.

Per-Lennart Jansson är en nygammal bekantskap som arbetat hos Archus i Stockholm tidigare och bland annat gjorde ett internship hos oss. I sitt diplomarbete på BAS fördjupade han sig i Stockholms stora mängd innergårdar. Resultatet blev ett förslag om en tvådelad strategi med exempel på ökade kvaliteter för boende och nya publika rum för stockholmare. Nu har Per återvänt till Archus efter sex år i en av Europas regnigaste städer, där han bland annat tagit en master i arkitektur vid Bergen School of Architecture.
När Per inte jobbar hos oss, restaurerar han cyklar, äldre motorcyklar och lampor i sin verkstad.

Emma Jenkins har studerat arkitektur i London och jobbat i Australien, London och Sverige i projekt avseende utbildningsfaciliteter, bostäder och ett kapell. Nu gör hon en master i stadsplanering där hon fördjupar sig i att utveckla intressanta, hållbara lösningar för den framtida byggmiljön.

Vi hälsar Per-Lennart och Emma varmt välkomna till Archus!

 

DELA
Share