Tävla om framtidens garage

Under Västerås Summer Meet 2017 utlyser Archus Arkitektur en tävling där vem som helst kan lämna in sitt bidrag i text, skisser eller berätta sina tankar och visioner om framtidens garage för arkitekterna på plats. Archus Arkitektur tolkar din vision, designar och ritar ett förslag till bygglovsritningar.

–          Garaget – det finns många tankar om hur det ska se ut och fungera. Men hur ser framtidens garage ut? Vi tror att de genuint fordonsintresserade vet mest om hur drömgaraget ser ut och vad som finns i det, säger Johnnie Pettersson, VD Archus.

Om TV, bar, kök och läckert rutigt golv står högst upp på Summer Meet besökarnas lista, eller ett traditionellt garage är mest önskvärt återstår att se. Under torsdagen och fredagen finns Archus Arkitektur på plats med en monter på utställarområdet på Johannisberg, redo att diskutera garagelösningar och ta emot visioner om besökarnas drömgarage. Vinnaren av den mest visionära idén får ritningar och digitala filer för en bygglovsansökan. Resultatet presenteras på Västerås Summer Meets hemsida under augusti månad.

DELA
Share