Archus Partner expanderar i Uppsala och Stockholm

Mimer porträtt 14-164, Anders Rastin

Archus Partner expanderar ytterligare och öppnar efter sommaren verksamhet även i Uppsala och Stockholm. Anders Rastin har anställts för att bygga upp de nya verksamhetsområdena.

Archus Partner startades för ett år sedan och har sedan dess expanderat kraftigt. Efterfrågan på tjänsterna som fristående byggherreombud, rådgivare och genomförare av hela projekt har visat sig vara mycket stor.

–        Vi får allt fler uppdrag utanför Västerås, därför är det naturligt att satsa på att bygga upp verksamheter även i Uppsala och Stockholmsområdet. Anders Rastin har lång och gedigen erfarenhet i branschen och kommer att komplettera övriga Partner-teamet perfekt, säger Patrik Mellgren, VD för Archus Partner.

Anders Rastin har de senaste tre åren arbetat som byggchef hos Bostads AB Mimer och var tidigare bland annat projektutvecklare hos JM. Han börjar hos Archus Partner i augusti.

DELA
Share