Archus Partner expanderar

Archus Partner har anställt Cecilia Corell som projektledare. Cecilia börjar den 16 januari och förstärker Archus Partner.

–          Sedan vi startade i juni 2016 har vi haft hög efterfrågan, vilket inneburit en mycket stabil uppstart för bolaget. Nu tar vi nästa steg och expanderar ytterligare en medarbetare, säger Patrik Mellgren, VD för Archus Partner.

Cecilia Corell kommer närmast från en tjänst som byggnadsinspektör hos Västerås stad och är van att hantera lagstiftningen gentemot byggföretag, både i den rollen och i tidigare roller som byggnadsinspektör.

–          Jag kommer framför allt att jobba med Mikael Andersson på projektsidan och bistå kunder med bland annat byggledning. Det ska bli roligt! Jag har följt Archus under flera år och lockades av deras arbetssätt och tänk. När Archus Partner skulle rekrytera kändes det perfekt; här finns både nyföretagarandan och stabiliteten som en 30 år gammal koncern innebär, säger Cecilia Corell, som nyss byggt ett hus till sig och familjen i Västerås.

Planen är att Archus Partner ska expandera vidare under året i en takt som säkerställer kvalitet och kompetens.

 

Om Cecilia Corell

Ålder: 39 år
Familj: Man och två barn 6 och 8 år.
Intressen: Gillar vintern och åker gärna skidor, både på längden och utför. Gillar aktiviteter tillsammans med familjen.

DELA
Share