Jessica Nyman och Veronica Månsson till Archus Development

Archus Development förstärker med två nya medarbetare; Jessica Nyman kommer närmast från Diös där hon varit affärsområdeschef för Dalarna. Hon kommer att arbeta som affärsutvecklare i Stockholm.
Veronica Månsson kommer närmast från en tjänst som projektledare i tidiga skeden hos Kommunfastigheter i Borlänge. Hon förstärker Developments Borlängekontor som biträdande affärsutvecklare.

– Jessica och Veronica stärker vårt erbjudande ytterligare inom fastighets- och affärsutveckling samt offentlig sektor. Vi upplever en kraftig efterfrågan på våra tjänster, och är mycket glada över att välkomna dem till Archus Development, säger Michael Larsson, VD och grundare av Archus Development.

Jessica Nyman är lantmätare i botten och har arbetat med förvaltning och fastighetsvärdering, samt drivit detaljplaner och utvecklat fastigheter, dels inom Ica, dels i eget bolag inom nätverket Bryggan.

– Som beställare har jag jobbat mycket med Archus Development och fått ett bra intryck. Det är ett företag med mycket driv, korta beslutsvägar och hög kompetens, säger Jessica Nyman som kommer att arbeta som affärsutvecklare hos Archus Development i Stockholm.

Veronica Månsson är utbildad sjukgymnast, men har framför allt arbetat med lokalplanering inom landsting och kommun, och har gedigen erfarenhet som beställarstöd i byggprocessens tidiga skeden.

– Jag brinner för att förstå verksamheters lokalbehov och utifrån det bidra till en optimal utveckling, oavsett om det handlar om befintliga lokaler eller byggprocesser. Det ska bli roligt att börja som projektledare och biträdande affärsutvecklare hos Archus Development, säger Veronica Månsson.

Jessica och Veronica tillträder sina tjänster vid årsskiftet.

DELA
Share