Är du landskapsarkitekt – välkommen till Archus!

Archus landskapsavdelning i Uppsala söker två engagerade landskapsarkitekter med några års erfarenhet. Du får gärna ha vana av att driva egna uppdrag och ha sinne för affärer.

Din arbetsplats kommer att vara i vårt trevliga kontor i centrala Uppsala tillsammans med Archus övriga landskapsarkitekter. Vi är ett gäng med sju glada medarbetare med bred erfarenhet. Uppdragen varierar mycket; från tidiga skeden till genomförande.

Tack vare att vi ingår i Archus-koncernen har vi ett 50-tal kollegor med gedigen erfarenhet inom såväl arkitektur, affärsutveckling som projektgenomförande. Vissa uppdrag genomför vi tillsammans med kollegorna i Västerås, Stockholm eller Borlänge, vissa helt i egen regi eller tillsammans med kollegor i våra nätverk. Om du söker utveckling, en riktigt trevlig arbetsplats och roliga kunder ­– skicka in en ansökan till oss!

Senast den 31 augusti vill Johan Vestlund, kontorschef i Uppsala, ha din ansökan, men gärna så snart som möjligt. Om vi hittar rätt person tidigare, kan anställning ske snabbt!

johan.vestlund@archus.se
mobil 0708-474345

DELA
Share