Archus Development expanderar

Nya uppdrag, fler medarbetare och nya kontor. Det går som tåget för affärsutvecklingskonsulterna Archus Development. På bara tre år har bolaget vuxit från en till sju personer och sedan årsskiftet har flera nya uppdrag kommit in.

– Vi arbetar med affärsutveckling på konsultbasis och har ett helt nytt och modernt arbetssätt. Tack vare det har vi fyllt ett tomrum på marknaden, säger Michael Larsson, VD för Archus Development, apropå framgångarna.

De senaste tillskotten bland kunderna är Fiskarhedenvillan, Svevia, Balder och Rikshem, som Development fått förtroendet att utveckla fastigheter och projekt åt. Dessutom är man involverade i flera nya stadsutvecklingsprojekt på uppdrag av Västerås Stad.
En annan kommun som behöver bostäder är Knivsta, där Archus Development fått ett utmanande uppdrag att utveckla en fastighet med över 1000 bostäder.

– Vår strategi är att verka i Stockholm-Mälardalen och Dalarna. Som ett led i det öppnade vi vid årsskiftet ett kontor i Borlänge. Vi hjälper bland annat kunderna med planprocesser, förhandlar och ger råd för bra helhetslösningar, säger Michael Larsson.

Archus Developments nyöppnade Borlängekontor har bland annat fått förtroendet av Klövern att projektutveckla och driva detaljplan för stadsdelen Högbo i Falun, samt projektutveckla Bergströms Galleria i Falun åt Diös.

DELA
Share