Torbjörn Wiberg – ny senior rådgivare hos Archus Development

Sedan årsskiftet har Archus Development knutit Torbjörn Wiberg som senior rådgivare. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsdirektör hos Folksam Fastigheter och har tidigare varit VD för Gyllenforsen och Diligentia.
– Vi har sökt efter en senior rådgivare med gedigen erfarenhet, som är intresserad av att forma morgondagens samhällen tillsammans med våra kunder, därför är det extra roligt att kunna välkomna Torbjörn Wiberg, säger Michael Larsson, VD för Archus Development.

Archus Development har på bara ett par år expanderat starkt i Mälardalen och Dalarna, och levererar idag affärsutvecklingskompetens inom fastighetssektorn till både offentliga och privata uppdragsgivare.

– Det är stimulerande att vara en del av ett ungt gäng och jobba med fastighetsutveckling och affärer i tidiga skeden. Jag brinner för frågor inom ett brett spektrum från strategiska frågeställningar till kalkylmässiga överväganden. Att göra bra fastighetsaffärer förutsätter kunskap om omvärlden och hur den förändras över tiden. Tillsammans med Archus Development vill jag bidra till att skapa ny värden för kunderna, säger Torbjörn Wiberg.

DELA
Share