Archus Development etablerar kontor i Dalarna

Archus Development, som på bara två år blivit ett av Mälardalens och Dalarnas mest tongivande affärsutvecklingsföretag i fastighetsbranschen, etablerar nu ett kontor i Borlänge.
Åsa Svedjetun, idag näringslivschef i Borlänge, blir ansvarig för Archus Developments dalakontor.

– Dalarna är en av våra mest expansiva regioner där vi kommer att växa starkt inom det närmaste halvåret, kommenterar Michael Larsson, VD och grundare av Archus Development.

Åsa Svedjetun arbetar idag som näringslivschef för Borlänge kommun. Hon har tidigare arbetat med bland annat centrumutveckling och inom hotellbranschen.

– Åsas bakgrund inom hotell och handel kompletterar Archus Developments erbjudande och kommer att bli en tillgång i hela företaget. Hennes projektledaregenskaper och goda kontaktnät i näringslivet i Dalarna är självklart mycket bra tillgångar i samband med att vi etablerar ett nytt kontor, säger Michael Larsson.

Åsa tillträder sin nya tjänst senast i december.

– Jag brinner för fastighetsutveckling som ett verktyg för att bygga attraktiva samhällen, och ser fram emot att etablera och expandera Archus Development ytterligare i Dalarna. Archus Development är ett intressant företag med ett spännande erbjudande, som jag tror kan passa många målgrupper, säger Åsa Svedjetun.

DELA
Share