Archus Arkitektur öppnar i Uppsala

Archus Arkitektur expanderar i Mälardalen och öppnar ett kontor i Uppsala. För att leda verksamheten i Uppsala har Johan Vestlund och Magnus Höglund rekryterats, båda kommer senast från Tengboms. Det nya kontoret slår upp portarna i mitten av januari 2015.

– Vi har under många år verkat på den expansiva Uppsalamarknaden, så det känns som ett naturligt steg att nu befästa vår närvaro med ett eget kontor. Med denna satsning i Uppsala kommer vi även bredda vårt erbjudande till marknaden med Landskapsarkitektur och Mark, säger Johnnie Pettersson, VD och huvudägare i Archus. Archus Uppsala kommer att komplettera koncernens tjänsteutbud och jobba med uppdrag i hela Mälardalsregionen.

För mer information, kontakta:

Johnnie Pettersson, VD och huvudägare Archus, 070-371 29 71

Erik Bruhn, vVD och partner Archus, 076-525 75 17

DELA
Share