Lediga jobb

Development söker affärsutvecklare

Vill du jobba med affärerna bakom samhällsbyggandet, från idé via affärsstrategier, finansiering till färdig byggrätt? Just nu söker Archus Development en senior affärsutvecklare som gillar att driva affärer, ta fram utredningar, förhandla och genomföra stora affärer på uppdrag av kunder.

Archus Development är ett affärsutvecklingsbolag i bygg- och fastighetsbranschen. Vi arbetar med affärs- och fastighetsutveckling för nya projektidéer, befintliga fastigheter och som rådgivare till kommuner, landsting och privata bolag.
Vi driver affärer för uppdragsgivare, formar långsiktiga och lönsamma strategier, tar fram utredningar, investeringskalkyler, förhandlar fastighetsaffärer och genomför stora affärer. Vi har också uppdrag som övergripande projektledare i stora stadsutvecklingsprojekt, exempelvis när ett industriområde ska utvecklas med nya byggrätter eller när en fastighetsaktör vill in på en ny marknad. Hos oss får du arbeta med affärerna bakom det som byggs i samhället idag.

Vi söker nu en affärsutvecklare till Västerås och Stockholm med minst tio års erfarenhet av bygg- och fastighetsmarknaden. Den vi söker har kunskap om kommunala beslutsprocesser, har arbetet med fastighetsutvecklingsprojekt och har ett intresse för affärer. Dessutom finns en djup kunskap och förståelse för ekonomin i projektens olika skeden.

Vi vill att du har en högskoleutbildning, helst inom bygg och fastighet.
Du är social, driven, engagerad, självgående, trygg och har affärssinne.
Hos oss blir du del av ett trimmat, kompetent team som arbetar målinriktat.

Låter det intressant?
Maila CV och brev till michael.larsson@archusdevelopment.se.

 

Archus söker marknadschef

Vill du vara med och bidra till samhällsutveckling, fastighetsförädling och utveckling av arkitektur? Är du en skicklig marknadsförare med förmåga att arbeta målorienterat och innovativt?
Rollen som marknadschef på Archus är nyinrättad och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten. Archus företagskultur är entreprenörsdriven, social och flexibel och beslutsvägarna korta.

Som marknadschef på Archus jobbar du såväl strategiskt som operativt med den interna och den externa kommunikationen för våra tre verksamhetsområden Arkitektur, Development och Partner. Du agerar strategisk rådgivare till Archus ledning i allt från kommunikativt ledarskap, kulturförflyttning och förändringskommunikation. Stort fokus ligger på utveckling och förädling av varumärke och sälj. Du blir kort beskrivet den sammanhållande länken för hela bolagets kommunikation och du ingår i koncernledningen.
En del av din roll blir även att omsätta planer och beslut till aktiviteter och event. Det innebär bland annat att utveckla kommunikationsplaner, publicera i sociala medier, skriva och redigera texter samt  arbeta med viss grafisk produktion. Rollen ställer stora krav på att du är självgående, prestigelös och trivs med att ta stort ansvar. Du behöver vara trygg i dig själv och kunna ställa om snabbt mellan olika projekt.

Du är en skicklig marknadsförare med minst fem års erfarenhet, helst inom B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av marknadsarbete kopplat till komplex tjänsteförsäljning, gärna inom konsultområdet. I grunden har du någon form av högskoleutbildning som passar för tjänsten. Självklart har du en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du kan kommunicera målgruppsanpassat och har koll på omvärldsbevakning, digital kommunikation och sociala medier. Som person är du målorienterad, flexibel och innovativ med förmåga att bygga nätverk och leda processer framåt. 

Stämmer beskrivningen in på dig? Då hoppas vi att du vill vara med på Archus resa in i framtiden.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 november till jessica.lindh@archus.se

 

Partner söker byggledare och byggprojektledare

Vill du bli en del av Archus Partners glada gäng? Just nu söker vi en byggledare och en byggprojektledare.
Till båda tjänsterna söker vi personer som är genuint intresserade av byggande, men också är drivande, lyhörda, affärsmässiga och besitter hög social kompetens.
Arbetsområdet är hela Mälardalen med kontor i Västerås som bas.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till mikael.andersson@archuspartner.se

 

Arkitektur söker fler medarbetare

Vi har många spännande projekt framför oss, avancerade ombyggnadsprojekt, bostäder och kommersiella projekt som kontor och handel.

Stockholmskontoret söker arkitekter som har förmågan att driva projekt framåt och vill vara delaktig i alla faser. Vi arbetar med alla skeden från stadsutveckling, detaljplaner, förstudie till färdigt hus. Vi vill att du har runt 5-10 år i yrket och vana av att självständigt driva projekt som uppdragsansvarig/handläggare och leda ett team genom hela processen.

Vi önskar att du är en ambitiös och nyfiken arkitekt. Social kompetens är också viktig eftersom du ofta kommer att ha kontakter med beställare. Har du ledaregenskaper och är nyfiken på att utveckla dem så har du möjlighet att göra det hos oss.

Vi söker också medverkande arkitekter med 2-4 år erfarenhet, som har intresse för gestaltning.

Verkar det intressant? Kontakta Maria Lagergren, kontorschef i Stockholm, maria.lagergren@archus.se

Arkitektur söker årspraktikanter! TJÄNSTERNA ÄR TILLSATTA!

Har du pluggat 3-4 år på arkitektlinjen och vill jobba med riktiga uppdrag? Då är du välkommen att söka som årspraktikant hos oss på Archus i Stockholm eller Västerås.
Vi är ett glatt och kreativt gäng som jobbar med en rad spännande uppdrag. Eftersom vi arbetar i program som Archi Cad och Adobesviten, ingår en grundutbildning i Archi Cad i din praktik hos oss.

Verkar det intressant? Kontakta Maria Lagergren, kontorschef i Stockholm, maria.lagergren@archus.se

Vill du jobba eller göra praktik hos oss?

Kontakta oss gärna!

Arkitektur

Maria Lagergren
Kontorschef i Stockholm
maria.lagergren@archus.se

Margareta Löfgren
Kontorschef i Västerås
margareta.lofgren@archus.se

Johan Vestlund
Kontorschef i Uppsala
johan.vestlund@archus.se

Development

Michael Larsson
VD
michael.larsson@archusdevelopment.se

Partner

Patrik Mellgren
VD
patrik.mellgren@archuspartner.se