Vill du bli vår marknadschef? Sök nu!

Vill du vara med och bidra till samhällsutveckling, fastighetsförädling och utveckling av arkitektur? Är du en skicklig marknadsförare med förmåga att arbeta målorienterat och innovativt?
Rollen som marknadschef på Archus är nyinrättad och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten. Archus företagskultur är entreprenörsdriven, social och flexibel och beslutsvägarna korta.

Som marknadschef på Archus jobbar du såväl strategiskt som operativt med den interna och den externa kommunikationen för våra tre verksamhetsområden Arkitektur, Development och Partner. Du agerar strategisk rådgivare till Archus ledning i allt från kommunikativt ledarskap, kulturförflyttning och förändringskommunikation. Stort fokus ligger på utveckling och förädling av varumärke och sälj. Du blir kort beskrivet den sammanhållande länken för hela bolagets kommunikation och du ingår i koncernledningen.
En del av din roll blir även att omsätta planer och beslut till aktiviteter och event. Det innebär bland annat att utveckla kommunikationsplaner, publicera i sociala medier, skriva och redigera texter samt  arbeta med viss grafisk produktion. Rollen ställer stora krav på att du är självgående, prestigelös och trivs med att ta stort ansvar. Du behöver vara trygg i dig själv och kunna ställa om snabbt mellan olika projekt.

Du är en skicklig marknadsförare med minst fem års erfarenhet, helst inom B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av marknadsarbete kopplat till komplex tjänsteförsäljning, gärna inom konsultområdet. I grunden har du någon form av högskoleutbildning som passar för tjänsten. Självklart har du en god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska. Du kan kommunicera målgruppsanpassat och har koll på omvärldsbevakning, digital kommunikation och sociala medier. Som person är du målorienterad, flexibel och innovativ med förmåga att bygga nätverk och leda processer framåt.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då hoppas vi att du vill vara med på Archus resa in i framtiden.

Varmt välkommen med din ansökan till jessica.lindh@archus.se senast den 30 november.

 

DELA
Share