Vi ses väl i Almedalen?

Även i år kommer Archus att finnas på plats i Almedalen för att mingla och delta i seminarier kring samhällsutveckling. Däremot arrangerar inte Archus några egna seminarier i år. Istället bjuds kunder och kontakter på spektakulärt mingel ombord på medeltidskoggen Roter Teufel.

–          För oss handlar Almedalen om att träffa kunder och nyckelpersoner. Alla finns ju på plats! Därför har vi i år ett samarbete med medeltidskoggen Roter Teufel, ett spektakulärt handelsskepp byggt utifrån ritningar från 1300-talet. Fartyget seglar till hamnen i Visby lagom till Almedalsveckan. Ombord på koggen bjuder vi under tisdagen på både morgon- och eftermiddagsmingel med lättare förtäring. Dessutom visar vi matchen i vår möteslokal på Hamngatan 4, säger Johnnie Pettersson koncern VD för Archus.

I Almedalen har han sällskap av ett helt gäng medarbetare från samtliga Archus-bolag. Dessutom finns alla Archus dotterbolags VD:ar, det vill säga Erik Bruhn, VD för Archus Arkitektur, Michael Larsson, VD för Archus Development och Patrik Mellgren, VD för Archus Partner, på plats.

Förutom mingel på koggen Roter Teufel, syns Archus bland annat som gästföreläsare i Skanskas programpunkt Vision Västerås 2070 onsdagen den 4 juli kl 11 i Skanskas trädgård, Rostockergränd 4.
I panelen finns även bland andra Minoo Akhtarzand, Landshövding Västmanlands län, Johan Söderström vd för ABB Sverige och Gunnar Hagman vd för Skanska Sverige.
Här finns visionen publicerad:
https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/framtidsvisioner-2070/

 

 

DELA
Share