Archus Development expanderar i Dalarna

Archus Development fortsätter att expandera. Från och med den 15 augusti förstärker Henrik Belin kontoret i Borlänge.

–          Vi märker en stark efterfrågan på våra tjänster inom affärsutveckling och projektmanagement i Dalarna och väljer nu att växa ytterligare i Borlänge. Henrik har en gedigen erfarenhet och teknisk kunskap inom bygg och fastighet och blir en stor tillgång i vårt team, säger Michael Larsson, VD för Archus Development

Henrik Belin har ett starkt kontaktnät och stor erfarenhet av komplexa projekt. Han har en bakgrund kantad av produktions- och kvalitetsutveckling och var dessutom en nyckelperson i samband med bygget av skid-VM-arenan i Falun. Henrik Belin lämnar nu en tjänst som VD för branschägda Byggutbildning Star för att förstärka Developments team på deltid.

Henrik kommer att ha Dalarna som bas, men även finnas tillgänglig för uppdrag i Mälardalen.

–          Det ska bli roligt att jobba med Archus Development och få fokusera på affärsutveckling och ledning av komplexa projekt, säger Henrik Belin, som bor i Falun och tillsammans med sin familj driver bed and breakfast på gården.

DELA
Share